lauantai 1. marraskuuta 2014

Tuoretta Designia

Itse henkilökohtaisesti pidän pienistä erityisistä yksityiskohdista enemmän kuin kokonaisvaltaisesta sirkuksesta. Kokonaisvaltaisella sirkuksella tarkoitan tälläkertaa esimerkiksi Lady Gagan pekonimekkoa, joka tekee kantajastaan enemmän tai vähemmän huutomerkin. Kööpenhamina ei ole missään nimessä hullumpi paikka tehdä noita pieniä erikoislaatuisia löytöjä. Löytöjä saattaa tehdä jopa ihan Strøgetiltä poistumatta, esimerkiksi Illum Bolighusista tai Urban Outfitterssistä. Tässä tulisi kuitenkin pari vinkkiä raikkaammasta tarjonnasta, joihin itse suuntaan jos haluan piristää itseäni tai ystävättäriäni.

Designers District
Löytyy keskustasta ja on täynnä mitä idearikkaampia pikkuihanuuksia niin sisutukseen, pynttäytymiseen, asustamiseen kuin pukeutumiseenkin.

 


 




Toinen varteenotettava vaihtoehto on on Vesterbrosta löytyvä Skabt. Täältä saa hommattua myös LEGO-tuliaisia jos huomaa tarvitsevansa tunnustaa Tanskaa enemmän kuin pieni merenneitopostikortin verran.








Nordicnesting.dk

Viimeviikonloppuna kaupungilla käppäillessäni eteeni osui myös tämä sisustukseen keskittyvä putiikki. Itse voisin adoptoida tuon bambin pään tuolta niiden seinältä meidän tulevaan kotiin. 







Ja sit vielä loppuun aika mojova sutkautus :)
Hauskaa viikonloppua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti