lauantai 13. kesäkuuta 2015

PapirØen - Copenhagen Street Food

Paperisaari ja katuruokaa. Tämän postauksen piti tulla ulos jo viime vuonna! Ei tullut, mutta nyt se tulee! Jopa kööpenhaminalaisten joukossa on ihan normaaleja tyyppejä jotka eivät tiedä tästä mitään. Itse törmäsin siihen googlettaessani Kööpenhaminassa olevia katuruokamahdollisuuksia ja olin ihan äimänkäkenä kun löysin Copenhagen Street Food -nettisivut. 


Paikka oli siis tiedossa jo viimevuonna ja tarkoituksena oli monesti käydä katsastamassa paikanpäällä, mutta jotenkin se sitten jäi ja silloin "saari" taisi olla auki vain perjantaisin. Nyt tämä katuruokakojuja täynnä oleva halli on auki onneksi joka päivä. 


Ruokataivas sijaitsee oopperan lähellä Holmenissa, Christianshavnin takana. Joskus vielä kun Nyhavnista Holmeniin johtava silta tulee kuntoon (siinä oli insinööreillä tapahtunut pikku mittavirhe kun siltaa rakennettiin kummaltakin puolelta rantaa ja kun sillanpätkien piti sitten yhtyä eivät ne kohdanneetkaan.) niin ilman pyörää keskustassa majailevat turistitkin pääsevät helpommin huudeille. Paikanpäällä on useimmiten live musaa ja taidepläjäyksiä kuten runojen lausuntaa. Mikä parasta, koirat on tervetulleita tänne. Ehkä sen takia olen korjannut viimevuoden tilanteen ja vieraillutkin paikanpäällä tähän mennessä jo kolmesti tämän kesän aikana. Tosi kätevä kun perheessä on pentu jota ei raaski jättää työviikon jälkeen yksin kotiin iltaa viettämään. 







ÅBNINGSTIDER 

 OBS! Den 13. juni lukker Copenhagen Street Food kl. 14.30 pga. privat arrangement.
ÅBNINGSTIDER FRA 20. APRIL – SEPTEMBER
Mandag – fredag: 11-22
Lørdag: 11-22
Søndag: 11-20
Kaffenvognen åbner kl. 11.00
Bemærk: Madboderne åbner kl. 12.00Torsdag, fredag og lørdag er barerne åbent til sent.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti