maanantai 20. helmikuuta 2012

Helsinki- Suomi Finland


Viikonloppu Helsingissä. Pitkästä aikaa! Lensin Helsinkiin vasta perjantai illalla eli perjantai jäi vähän niinkuin kokematta. Lauantaina kävimme Hakaniemen kauppahallissa aamiaisella ja jatkoimme valokuvanäyttelyyn, design kauppaan ja Design museoon.
Iloinen Ida

Hakaniemen kauppahalli ensimmäistä kertaa elämässä






Martin Parrin galleria - kuvia Suomesta


Pullakeisari (Kakku & Leipä Keisari)


Varaslähtö laskiaiseen


Semmla

Design Museo

Saunatuoli



Eero Aarnio

Stefan Lindfors







Oli tarkoituksena käydä katsomassa Härmä. Yleensähän suomalaisissa elokuvissa tekstitykset löytyy ruotsiksi niin Thomasillakin on mahdollisuus päästä sisälle suomalaiseen antiin. Tekstitystä ei nyt sitten kuitenkaan ollut. Joten lähdimme kymmenen ensimmäisen minuutin jälkeen pois. Sain puhuttua meille kuitenkin uudet liput seuraavalle päivälle Kinopalatsiin jossa ruotsinkieliset tekstit oli mukana. Tarkoituksena lauantaina oli mennä ravintolaan syömään elokuvan jälkeen, mutta päädyimmekin viettämään hygge-illan Villen ja Maijan luona.
Bruuveri

Keisari ite

Teerenpeli

Villen ja Maijan luona Vallilassa. Pizza iltamat :)

Pikkuveli
Sunnuntaina kävimme aamiaisella Cafe Carusellissa Salmenojien ja Hellstenien kanssa. Kävimme myös tutustumassa Salmenojien uuteen kotiin Munkkivuoressa. Tupareita odotellessa.

Lounas/illallinen nautittiin ihanaisen Annin kanssa ja ilta huipentui Härmään. Hieno elokuvahan se oli! Kyllä kannatti odottaa että pääsi katsomaan tekstien kera.
Cafe Caruselli

Salmenojat <3

Hellstenit <3

Kesällä sit samanlaiset tuulipuvut

Ryan Thai Thomasin ja Annin kanssa









Aivan liikaa lunta!! Nyt nopeesti takas Tsööppenhaminaan ja talvisaappaat nurkkaan!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti