maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappu- ei teekkarivappu mutta pitkän kaavan mukaan kuitenkin.

Onpas aika taas vierähtänyt viime postauksesta. Pirren kyläilyn jälkeen lähdin seuraavana torstaina Helsinkiin. Helsingistä mainitsemisen arvoinen juttu on NOLLA. Hyvät ihmiset. Menkää syömään jälkiruokia sinne. Nam nam.



Marenki passion unelma...nam nam

Kokomo Tikibar. Ai että...suositteluiks menee tääki. Ehdoton kyllä!

Pienoinen Edi ottaa kaiken mahdollisen auringon kehoonsa.

Cafe Regattan kulmilla








Suomesta häippäsin maanantai aamulla, kävin töissä ja samana päivänä kolmelta kone kohti Frankfurttia. Vihdoin takaisin kotiin pääsin tiistai-iltamyöhällä ja Vapun valmistelu alkoikin samantien klo: 22.30 kun laitoin simat tulille. 

Thomas palasi 3 kk reissultaan kotiin perjantai aamulla klo 8 ja tytöt laskeutuivat samaiselle lentokentälle neljän maissa. Sain juuri sopivasti paistettua munkit kun tytöt saapuivat ja pääsimme kilisyttelemään aikaiselle vapulle.





Homma jatkui Fiskebarissa. Tunnelma oli letkeä kuten nettisivuilla luvattiin. Annoskoossa oli havaittavissa ravintolan Michelin maininta. Maistiin pääsi fish and chips, joita Anna kehui kovasti. Annos oli sanomalehteen kääritty perinteinen ja rapea. Riikka maisteli astetta isompaa alkuruokaa, joka näytti kyllä melko pieneltä, mutta maku oli kuulemma kohdillaan. Loput tilasivat voi-emulsiossa keitettyä seitä persiljapölyn kera. Sanoisin että Euroshopperin kalapuikoissakin on paremmin makua. Seiti ei maistunut miltään. Lisukkeet olivat kyllä todella maukkaita, ei manattavaa :) Jälkiruoka yllätti täysin sekä koollaan että maullaan...mmm. 
Tähän postaukseenhan tuli jo toinen ehdoton jälkiruokasuositus.

Voisin suositella kesäiltaan kun ei ole mitään tekemistä. Alku ja pääruuan raju skippaus ensikerralla ja vain nauttimaan viinilasillinen ihanan jälkiruuan kera.




Ohjelma jatkui Karrierissa. 


Lauantai oli kovaa shoppailua täynnä. Aamiainen nautiskeltiin Den blå hundissa ja kaikki olivat tyytyväisiä kattaukseen.  Perjantainen Michelin nautiskelu oli liikaa ystävilleni ja vaihdoimme jo varaamani ravintola Geistin tuttuun ja turvalliseen Gefährlichiin. Fine diningista kiinnostuneet tervemenoa siis Geistiin. Varma elämys, niin paljon olen kehuja kuullut.








Gefährlichin jälkeen kävimme yhdillä vielä läheisessä kahvila/ravintolassa. Alkoholittomia vaihtoehtoina oli appelsiinimehu ja muutenkin juomatarjonta vähän kuiva. Sisustus oli kuvailun arvoinen:) En silti viitsi mainita edes nimeä, sen verran surkea esitys.

Sunnuntai aamuinen brussi tapahtui Royal Cafessa. Kauppoja oli satunnaisesti auki ja hortoilimmekin aamupäivällä siellä täällä. Myöhäinen lounas Den blå hundissa jälleen kerran ja voi vitsi että suosittelen tätä paikkaa. Katkarapupasta aivan valtavan hyvää!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti