keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä Levillä

Pikavisiitti Leville lähti liikkeelle torstaina heti lounaan jälkeen. Lensin SASin suoralla lennolla Kittilään, josta Laura nouti minut mökki-Volvolla rinteen juurelle. Olin viiden maissa perillä ja ehdittiin sopivasti käydä kaupassa, paljuilla ja tutustua IHKUun ennen nukkumaan menoa. Kuljetin käsimatkatavaroissani mukana lautailumonot ja perjantaina olikin melkein aika päästä kokeilemaan niitä. Mökin viereisessä välinevuokraamossa ei tosin vuokrattu lautoja, joten päädyin vuokraamaan laudan sijaan suksisetin 10 €/h. Rinteet olivat huippukunnossa ja pakkasta oli vain -5 astetta. Kävimme maistelemassa poroburgeria rinnekahvilassa ja laskimme lopulta kylille. Kätevinä emäntinä ei tullut mieleen että jos sukset palautetaan lähtöpisteestä eriävään paikkaan, niin sukkasilteenko kävelen takaisin mökille? Onneksi Laura hoiti homman ja saimme palauttaa monot lähtöpaikkaan seuraavana aamuna. After Ski oli jo sulkemassa oviaan kun pääsimme vihdoin perille, joten järkkäsimme omat afterskit mökille kasvisrisoton ja herkkusalaatin kera.
Mailman makeinta siideriskumppaa ja suklaanamuja ystävänpäivän kunniaksi


Valkoinen takki, mustat hoisut ja kypärä oli kuulemma muotia.
Emäntien After Ski
Jälkiruokakahvit, no huhhuh!
Ja poseerauskuvat ennen lähtöä.
Lauantai aamu lähti liikenteeseen reippaasti lumikenkävuokraamosta. Repussa oli mukana, tottakai, makkaraa, suklaabanaaneja ja minttukaakaota. Hissillä huipulle ja sieltä kotaan grillaamaan. Alas tultiin umpihangessa lumikenkäillen. Sen verran hienoa puuhaa että tarttee kyllä ottaa uusiksi. Maisemakuvia voi ihastella alta. Iltapalaksi kolmen ruokalajin illallinen emäntien valmistamana ja jatkot olikin jo tutut ja turvalliset.





                            




                                                  








iltapala
Lento takaisin Köpikseen lähti sunnuntaina Helsingin kautta Norwegianin punavalkoisin siivin. Taisinpa kaatua suoraan sänkyyn kun pääsin kotio. Rankka mutta ihan paras reissu oli! Kiitos ihan mielettömästä reissuun osallistuneille eli emännille ja ens vuonna sit taas uusik. Kesäretki tietty tässä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti