tiistai 1. huhtikuuta 2014

Alennuskupongit taskuun ennen Köpiksen reissua

Ennen New Yorkin -matkaa luin internetin reissuvinkeistä, että kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Outlet-kylään oli mahdollista tehdä excursioita puoleen hintaan lunastamalla bussikyytiin voucheri paikalliselta diilisivustolta. Kuinka kätevää?? Kupongin lunastaminen ei kuitenkaan ollut ihan niin simppeli temppu kuin vinkki antoi ymmärtää. Tai olihan se, jos lompakosta löytyi Ameriikkalainen luottokortti. Muuten saattoi alkaa ketuttaa tilauksen maksuvaiheessa. Sain lopulta keploteltua itselleni diilin, mutta mailman helpointa se ei ollut.

Euroopan sisällä diilien lunastus on huomattavasti helpompaa. Juurikin pistin tilaukseen Lontoon aktiviteetteja Groupon.co.uk:ssa ja joskus tänne muuttaessa makselin Groupon.dk:ssa suomalaisella luottokortilla. Maksuvälineet eivät siis yleensä koidu ongelmaksi. Jos joku saattaa koitua, on se kieli. Mutta mitä sitä nyt ei hyvän diilin eteen tekisi? :)

Jos siis suunnittelet Köpiksen reissulle jotain aktiviteettia, manikyyriä, illallista tms. - kannattaa tsekata ensin pari diilisivustoa läpi. Joskus niiltä saattaa löytyä lipuke hinnan puolitukseen ja itse diilien haku aihealueittain on tehty tosi helpoksi.


Käy katsastamassa ainakin Groupon ja Sweet deal . Muita aika hyviä on Bownty, Downtown ja Tipster.

3 kommenttia:

  1. Moikka!

    Eksyin blogiisi etsiessäni tietoa ja inspiraatiota kaupungista ensi syksyllä koittavaa vaihtoani varten Copenhagen business schooliin. Pahoittelen, jos sinulta on asuntovinkkejä tiedusteltu tuhannesti aiemminkin, mutta suunnatonta vaihtoinnostustani varjostaa Köpiksen tukala asuntotilanne. Olisiko sinulla tarjota mitään neuvoja sen suhteen, mistä voisi löytyä (/aloittaa etsinnät) vuokra-asunto elokuun puolivälistä aina joulun aluspäiviin asti.

    Tuhannesti kiitoksia mahdollisista neuvoistasi.

    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Hanna!
      Sori että vastaamisessa kesti näin kauan. Itse löysin aikoinani ensimmäisen asunnon vuokra-asuntoja välittävän firman kautta, mutta jos opiskelemaan lähtee niin voi olla vähän tyyris vaihtoehto vaikka saanti olisikin taattu. Ehdottaisin laittamaan viestiä Suomityttöjen ja Copenhagen Expatsien fb sivuille: https://www.facebook.com/groups/5217298887/?fref=ts , https://www.facebook.com/groups/expats.copenhagen/?fref=ts. (Copenhagen ja Expats sanahauilla löytyy myös muita FB sivustoja minne voi lähteä huutelemaan). Den Blå Avisen http://www.dba.dk/boliger/lejebolig/vaerelser/?lejeperiode=1-2-aar on myös varteenotettava paikka etsiä vuokra-asuntoa. Noiden kaikkien kohdalla kannattaa olla valppaana. Jos joku sanoo omistavansa kämpän Köpiksessä ja pyytää lähettämään rahaa etukäteen, niin älä vaan lähetä vaikka kuinka ottaisivat skypellä yhteyttä ja mailaisivat passeistaan kopioita. Ja sitten vielä Suomilistalle voi myös liittää hätähuutonsa https://groups.yahoo.com/neo/groups/tanska-lista/info. Koskaan ei tiedä missä tärppää :)
      Onnea asunnonmetsästykseen. On todella totta että joskus kohtuuhintaisen kämpän etsintä tuntuu mahdottomalta.

      Poista
    2. Kiitos tuhannesti vinkeistä ja varoituksista!:)

      Poista