torstai 1. toukokuuta 2014

PRE-Vappu ja Toldboden

Tytöt tuli Köpikseen viettämään PRE-vappua viime viikonloppuna. Ja pitää sanoa että oli muuten aika käsittämättömän hyvät vappukelit tänävuonna. Samaa näyttäisi olevan näin vappunakin...ja mielellään sais kestää myös koko loppu viikon jotta myös tänne saapuvat AFTER-vappulaiset pääsisivät nauttimaan auringosta :)

Lentokentältä kaupunkiin metrolla tullessa saa tällähetkellä varata hiukan reippaammin aikaa kuljetukseen. Munkin vierailla kesti melkein 2 tuntia siitä kun kone oli laskeutunut, saapua mun patojen ääreen iltapalalle.

Von Fressen
Span jälkeiset pöhinät
Käytiin lauantaina brunssilla aina yhtä ihanassa Von Fressenissä, ja koska oltiin niin ajoissa, päästiin ulos aitiopaikoille istuskelemaan. Päivä jatkui rankalla shoppailulla ja päättyi dayspa hoitoihin ja Mothersin pizzoihin. Samana aamuna ei näköjään ole mahdollista saada kivoista paikoista enää pöytää viidelle, joten valitsimme Motherssin jonne ei kahdeksan jälkeen saa enää pöytävarauksia. Aikamoiset jonotukset saatiin kuitenkin kokea. Puolitoista tuntia kului kepeästi ulkona illan hämärtyessä istuskellessa ja odotellessa sisään pääsyä. Ulkopöydille olisi toki päässyt ihan vartissa syöpöttelemään, mutta pelättiin kylmyyttä sen verran että jonotettiin ulkona se puolitoistatuntia ;) Jossain kohtaa ei edes jonotuslistalle otettu enää uusia nimiä, kun pitsataikinat oli laskettu riittävän vain jonossa jo oleville. Noh. Pizza oli jokatapauksessa hyvää ja rennolla asenteella jonotuksenkin kyllä kestää. Tosin sillä tosi rennolla asenteella sitä olis voinu illastaa pizzansa myös ulkona :) Ens kerralla sitten.


Kyllä tunnelman takia vaan kannattaa jonottaa. Jälkiruokapizza jäi jakamatta kun niitä pohjia ei tosiaan enää ollut jäljellä.
Käytiin sunnuntaina brunssilla Toldbodenissa. Kattauksia on aamulle kaksi: kello 10 ja kello 12. Saatiinkin aiempaan kattaukseen pöytä vielä saman aamuna (myöhempään en edes katsonut saatavuutta). Smoothie ja kahvi oli ihan erinomaisia. Leipää sai jonottaa, vohvelit oli kuivia, kala oli hyvää, samoin juustot. Näköalan, paikan tunnelmallisuuden, kahvin ja smoothien takia tänne kannattaa todellakin tulla. Muuten suosittelisin Cafe 22 brunssin sisällön perusteella paremmaksi vaihtikseksi.



Oikeana vappuna ilmat tosiaan jatkuivat lämpösinä. Oli ihan poikkeuksellisen lämmintä. Yleensä on ollut lämmintä mutta tuuli pilannut koko vaikutelman.


Kirsikan kukista enää rippeet jäljellä...eli kevät on ohi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti