tiistai 10. toukokuuta 2011

Viikonloppu Raumalla

Lähdin perjantaina kahdeksan maissa Turkuun. Lähtöselvitys ja lento meni ihan nappiin eikä mitään valittamista mistään. Olin puoli 11 perillä josta ystävä nouti minut Raumalle. Perjantaina ei muuta ehtinyt kun painella nukkumaan samoin tein kun sisään pääsi. 

Lauantaina aamu alkoi pitkitettyjen unien jälkeen nopealla vaateshoppailulla, kosmetologilla ja kampaajalla. Siinähän se koko päivä sitten menikin. Tarkoituksena oli käydä Jarin kuvakaupan Jaria kiristämässä että myisi mulle halvalla järkkärin, mutta enhän minä ehtinyt mitään putiikkeja kierrellä. Kaikki oli jo kiinni neljältä kun minä olin naamoineni ja hiuksineni valmis. Katja oli vatsataudissa, joten kesäkauden grillibileet jäivät väliin tältä kertaa. Sen sijaan kävin tarkastamassa Kissankaton. Edelleen mailman ihanin terassi, joka kylpee auringossa suojassa tuulelta. Siitä matka jatkui Sannan ja Sallan kanssa Kokemäelle, jossa huimaa suosiota niittänyt NJET! -bändillä oli keikka. Löysimme vahingossa paikalle ja olimme ehkä ainoat jotka eivät istuneet kyseisessä baarissa muutenkin joka lauantai. Suomen jääkiekkopeli keskeytettiin screeniltä ja NJET! valloitti yleisön musiikillaan. Emme jääneet todistamaan toisen bändin keikkaa vaan jatkoimme matkaa Rauman entisen irkku-pubin tilalle tulleeseen Blok:iin. Niin no...paikasta voidaan olla montaa mieltä. Musta Barnelskin oli ihan kiva. Mutta tietenkin lisäistumapaikat ovat aina tervetulleita. Ilta päättyi kahden maissa koska Onnelassa soi ulos asti niiin huono musiikki ja sisäänpääsylipusta olisi saanut maksaa 8 € + narikka, että lähdimme kotiin. Tanssahdukset sitten ensi kerralla.

Kokemäen paikallinen


NJET!


Sunnuntaina äiti tietenkin herätettiin laulamalla ja aamiainen oli katettu mansikkamarenkikakkuineen. Perinteiset haudalla käynnit ja sitten mökille. Lounaaksi grilliherkkuja ja lopun iltaa korjasinkin sitten diplomityötä. Jos vaikka ensi vkl saisi painoon!!!


Rauman vesitornista

Mökillä


Kotimatka alkoi kolmen tunnin yöunien jälkeen puoli neljältä. Ensin autolla 4.30 Turkuun. Olin tsekannut itseni sisään jo edellisenä iltana ja nyt piti tsekata enää vain laukku kyytiin. LENTO OLI PERUTTU. Siinä sitten jonoa jonon perään ja selvittelyä. Minulle annettiin kaksi vaihtoehtoa. Joko jään odottamaan Turkuun seuraavaa lentoa 13.15, tai lähden bussilla Helsinkiin, josta lento lähtisi 12.15. No mitä hemmettiä sitä Turussa istuisi sen aikaa!! Lähdin siis Helsinkiin ja olin kotona jo 13.15. Jouduin pitämään siis ylimääräisen palkattoman vapaapäivän vain bussissa ja lentokentällä istuskeluun!!! Olin niin vihainen!! En mennyt enää töihin vaan suuntasin Christianiaan parin siiderin kera rentoutumaan. Aurinko paistoi niiin kuumasti että harmitus lieveni hieman. Silti harmittaa ajatella että kun säästelen noita palkattomia viikonloppureissuihin, niin miten mukavempaa olisi ollut käyttää tuo vapaapäivä esimerkiksi Amsterdamissa?!?! Joskus käy niin!

Tiistaina töiden jälkeen oli pientä historiakierrosta kaupungilla ja ilta huipentui perinteiseen Tanskalaiseen illalliseen. Olutta, uusia perunoita, persiljakermakastiketta ja läskin palasia. Mutta se oli hyvää!! Hiukan ensin oli pientä ennakkoluuloa ilmassa, mutta kyllä vaan. Toimi!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti