tiistai 14. kesäkuuta 2011

Relaxing weekend at home

Viikonloppu ja rentoutuminen alkoi perjantaina Fælledparkenissa Elektronisk Karnevalien tahdissa kuohuviinillä ja kirsikoilla. Illan pimetessä kävimme syömässä Christianshavnin Grill-Housessa ja jatkoimme Amageriin synttärien pikavisiitille.
Fælledparken
Lauantai aamuna sai nukkua rauhassa pitkästä aikaa ja pääsimme Brunssille vasta yhden maissa. The Laundromat Cafesta 135 kruunulla sai ookoo brunssin. Kahvila voitti parhaimman brunssikahvilan tittelin 2007. Jatkoimme Karnevaaleille ja tällä kertaa reggaeosastolle. Aurinko paistoi ja kuohuviini, kirsikat ja mansikat maistuivat kesältä. Kojusta sai oikeita smoothieita 45 kruunulla ja alkoholin kera 60:llä. Alkoholin määrän sai päättää oman maun mukaan:) 

Vaatteiden vaihto Christianshavnissa ja lounas/illallinen Gefährlichissä, Nørrebrossa. Uskomattoman hyvää "kotiruokaa" ja aitoa salmiakkikoskenkorvaa:) Päivän annokset +2 bisseä ja 4 snapsia. 570 kruunua (76 €). Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen paikka! Rakastuin! Sadekin oli loppunut sopivasti kun jatkoimme matkaa takaisin puistoon. Lavalla soitti uskomattoman taitavia dj:tä (kyseessä kuitenkin kaupungin kustantama ilmais festivaali) ja tunnelma oli hyvä. Olimme kuitenkin sen verran myöhäiseen liikkeellä, että ehdimme kuulemaan kahta viimeistä dj:tä ja olikin aika siirtyä Culture Boxiin jatkobileisiin. Dj:t olivat ookoo ja meininki hyvä...ilmeisen hyvä koska kotona vasta aamu kuudelta. 

The Laundromat Cafe

Reggaeosasto

kotiruokaa

Gefährlich
Fælledparken
Culture box

Sunnuntain aamun olotilat varmaankin on arvattavissa. Brunssi kahden maissa viimeisen järven nurkilla, DagH:ssa 132 kruunua. Pitää sanoa että oli kyllä oikein hyvä, vaikkei perinteinen ollutkaan. Pieniä gurmee makupaloja. Ja maut olivat kohdillaan. Matka jatkui Frederiksberg havelle, joka on hienoin puisto, jonka olen tähän mennessä nähnyt! Toiminta oli super idylliä. Kivasti pukeutuneita perheitä piknik koreineen, eväineen, peleineen ja tanskan-lippuineen. Takaisin Christianshavniin ja testaamaan naapurin Casa Mexicoa, jossa  ruoka oli oikein hyvää, eikä liian tulista missään nimessä. Juuri sopiva. Kaksi ruokaa, kaksi juomaa ja vesikannu 246 kruunua. 


Frederiksberg have

Frederiksberg have



Maanantai oli Tanskassa vielä vapaapäivä, 2. Pinse...eli toinen helluntai päivä. Ohjelmassa...tsädäää - rentoutumista. Brunssi läheisessä puistossa, nyhavnissa laivoja katselemassa ja Christianiassa iltaa istumassa. Ensiviikolla muuttuu muuten ääni kellossa!!! :D Päivällinen oli kuitenkin tälläkertaa kotona lohta, perunoita tanskalaisittain...njams. Kyllä suositeltavin Kööpenhaminan ravintola löytyy kuitenkin kotoa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti