tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kiireinen viikko

Maanantai aamulla lähtivät siis Jonna ja Jyri. Maanantai yöllä saapuivat pariskunta Helsingistä ja lähtivät keskiviikkoillalla. Perjantaiaamulla saapuivat Otaniemen tyttöset ja lähtivät railakkaan viikonlopun jälkeen sunnuntaina.

Tiistaina kävimme syömässä pariskunnan kanssa Cafe Gavlenissa. Mitään sanomaton paikka. Ruoka ookoo, muttei ihmeellistä ja palvelu tapahtui tiskin takaa, ei siis pöytiin tarjoilua. Edes terassi ei ollut auringossa. Jälkiruoat oli onneksi onnistuneemmat. Plenum, Sankt hans torvilla tarjoili meille caipirinhoja oikeasta cachaçasta jälkiruoaksi. Baari oli muutenkin hyvin viihtyisä niin sisustukseltaan kuin palvelultaankin.

Keskiviikkona testiin pääsi Det lille Apotek. Ehdottomien kehujen arvoinen paikka. Perinteistä Tanskalaista ruokaa, erittäin hyvää sellaista ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Keskiviikkoillan päätti elävämusiikki Christianshavnin kanaalin terassilla. Tarkemmin toisella puolella rantaa, paikka kun oli jo tupaten täynnä terassin puoleiselta rannalta.

Det lille Apotek

Det lille Apotek
Gammel strand

Mustikka-sitruuna -drinkki....
Eläväämusiikkia Christianshavnissa
Viikonloppuna satoi. Ainoastaan lauantai illalla oli pari tuntia ilman vettä. Perjantaina pyöräilimme ympäri kaupunkia vesisateessa etsimässä auki olevaa yökerhoa tuloksetta. A Portta on ilmeisesti suljettu kokonaan. The Jane on edelleen remontissa tsunamin jäljiltä ja Culture box oli myös hiljainen laatikko. Ilta päättyi jo toistamiseen Pistoler & coke -coctailbaariin Vesterbrossa. Mukava pieni drinkkibaari kivalla sisustuksella. Lauantaina kävimme ensin metallimusiikin ystävien luolassa (The Rock) ja siitä jatkoimme House-musiikin ystävien pieneen "yökerhoon" Dunkel:iin. Musiikki oli hyvää ja dj:t vaihtuivat tiuhaan. Juomien hinnoittelupolitiikka oli mielenkiintoinen: juomille oli kolme eri hintaa riippuen kellonajasta. Sunnuntaiaamun aloitimme sateisella vaelluksella The royal cafeseen, jonka olen kuullut olevan kehuttu smørrebrød-paikka. Itse testasin brunchia ja pitää sanoa, että ehkä sateessa vaan kaikki maistuu paremmalta, tai sitten Royal Cafe on edelleen hyvä paikka:) Brunssi oli loistava. 115 kruunua ja syötävää oli juuri sopivasti. Lisäksi otimme kannun kahvia puoliksi ja vähän muuta juotavaa.

Sateinen viikonloppu
The Rock

Brunch The Royal Cafe:ssa



Smørrebrød The Royal Cafe:ssa
Sunnuntaina oli todella myrskyinen. Kävimme katselemassa lentokentän maisemia ja pientä kylää nimeltä Dragør. Jos joskus päättäisin ostaa Tanskasta talon, ei olisi enää muita vaihtoehtoja asuinalueelle. Vanha Rauma on lyöty! 

Heinäkuu?

Øresundin silta

Kesä!

Dragør

Dragør

Dragør

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti