lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tahko 2012


Siinä ensin ajateltavaa juuri sinulle. <3

Viime viikonloppu tuli vietettyä enimmäkseen lentokentillä mutta myös ihanien ihmisten ympäröimänä. Lähdin jo torstaina Helsinkiin Finnairin sinisten siivin. On se vaan ihanaa puhua lentokoneessa suomea. Vähän kuin astuisi kotiin jo Köpiksen kentällä. Sain Finnairilta samaan hintaan lennot kuin Norwegianilla, mikä oli positiivinen yllätys. Pääasiallinen syy lentoyhtiön valintaan oli kuitenkin sunnuntainen paluu Kuopiosta. On ihan hyvä valita sama lentoyhtiö ihan vaan siltä varalta JOS jotain tapahtuu. Ja tietenkin aikataulutkin saa mätsäämään usein paremmin. 

Tein siis Helsingissä perjantai aamupäivän töitä ja lähdin 11 maissa takaisin lentokentälle ja Kuopioon. Kuopion ihanaisella kentällä odottelin sitten vaivaiset 4 tuntia toisia saapuvaksi. Tarkoituksena oli tehdä töitä myös kentällä, mutta tuo julkinen verkkoyhteys oli hiukan liikaa työpaikan suojauksille. Eli työnteko vaihtui odotteluun ja telkkarin katseluun. Ihan vaan siis vinkkinä niille jotka meinaa tehdä jotain muutakin kuin surffailua lentokentällä ;) ja pienet palautteet myös Kuopion kentästä: Turunkin kenttä on parempi! Kuopiossa ei ole mitään. Yksi kahvila yleisissä tiloissa. Kun tulet turvatarkastuksesta huomaat että olet tyhjässä tilassa odottamassa. Ei siis kahvilaa, ei myymälää, ei loungea ei mitään. Huhhuh! Ei siis tarvitse mennä kyseiselle kentälle liian aikaisin kuluttamaan aikaa! Sen voi käyttää paremminkin.

No kaverit kuitenkin tulivat vihdoin hakemaan minut ja köröttelimme kohti Tahkovuorta, tietenkin kaupan kautta. Perjantaina nautimme lohipastaa ja menimme ajoissa koisimaan. Lauantaina rinteeseen ja illalla rakletti-herkuttelua ja nopea Piazzalla pistäytyminen. Oli kyllä niin ihmeellistä touhua kyseisessä "yökerhossa" että poistuimme nopeasti. Olisi pitänyt (niin kuin aina) vaan jäädä mökkiin pitämään omia bileitä. 20 € oli ehkä hiukan liikaa tuosta cover bändistä ja Paula Koivuniemen hiteistä.

Sunnuntaina aamiainen ja lähtö kohti Hesburgeria ja lentokenttää. Lento lähti 14.30 ja olin takaisin köpiksessä 18.30. Eli koko sunnuntai kului matkustukseen. Nopea pyrähdyshän tuo oli, mutta olipas ihana nähdä rakkaista ystäviä ja päästä hiukan snoukkaamaankin. Ens kerralla sit taas:)

Kauppareissu. Toi nyt on hiukan hämäystä että noi kopat peittää kaikki muut herkut.

Hyvää ruokaa ja seuraa
Eläinhattu pitää olla

Belgia ja Tanska vahvistus

Tahko

Panorama baari

Christiania keskellä Nilsiää


Latujen punainen salama hiihteli menemään sillä aikaa kun muut olivat rinteessä.


Rinnemaisemia
Huippu Cover bandi...tai ei

Yömaisema



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti