sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Äitienpäivä ja Helatorstai

Äitienpäivä viikonloppu tottakai Raumalla. Käsittämättömän tylsää taas istuskella lentokentillä pari päivää. Otin perjantain etäpäiväksi ja lensin torstaina töiden jälkeen Turkuun Helsingin kautta Finnairin sinivalkoisin siivin. Lippujen hinta taisi olla 110 €. Koko päivähän siinä menee: lähtö 16.50 ja perillä 21.25. Mutta toisaalta tuntuu se suorissakin lennoissa että kokopäivän matkustais. Perjantaina kävin vihdoin avaamassa itselleni säästötilin = olen aikuinen. Olipas siinä hommaa. Äiti jäi odottelemaan autoon mutta lähti jossain kohtaa omille asioille. Tradenomi puheli mulle 1,5 h osakekurssien kehityksestä ja Euroopan taloudellisesta tilanteesta. Niin että tulin yhtä tiliä avaamaan. Huhhuh!! No nyt on säästötili Suomessa. Ja siis tämähän on ihan vaan kostotoimenpide. Olen saanut niin käsittämättömän huonoa palvelua Tanskan Nordeasta etten tosiaan anna heille kruunun kruunua ylimäärästä. Mitä nyt 5,40 € lahjoitan heille joka ainoasta siirrosta ulkomaalaisille tileille. Pistää niin kiukuks edes ajatella heidän toimintaa. Pankkikortin saaminen kesti puoli vuotta ja luotolliseen Visaan saakin sitten esitellä kaikki mahdolliset kuitit ja lappuset että mihin rahojansa käyttää. Sen jälkeen vapaaehtoisesti kysymään haluaisitteko lainata rahojani? No way!!








No mutta. Perjantai jatkui iloisissa merkeissä Katjan ja Antin kanssa. Olipas hyvää ruokaa...nam nam.
Lauantaina käytiin mökillä katsastamassa talon edistymistä. Hyvällähän mallilla siellä jo on. Illalla koko perheen kanssa kokkailua..nam nam uudelleen. Ja sunnuntaina pitikin jo lähteä takaisin kotiin kolmen koneella. Taas Helsingin kautta ja vasta puoli 7 kotona.

Näkymä ikkunasta
Paras siideri jota olen muuten koskaan maistanu!! Tätä juhannuksena pöytään!
Tiistaina pyrähdin Lontoossa työmatkalla. Viime kerralla Manchesterissa satoi enemmän ku viime kesänä Tanskassa. Nyt Lontoossa satoi rakeita ja vettä vuorotellen. Sillälailla. Ehdottomasti silti visiitin arvoinen kaupunki. Pitänee joku viikonloppu ottaa oikeen lomafiiliksellä uusiks.


Keskiviikkona houkuttelin Thomasin BodyPumppiin. Ja sehän tykkäs. Turhia ennakkoluuloja liian monilla ryhmäliikuntatunteja kohtaan. Iltapalaksi sushia...nam nam. Helatorstaina kävimme katselemassa maisemia Kööpenhaminan lähiseuduilla.


Pääkaupunkiseudun rikkain alue.











Onnea!! Tehtiin poikien kanssa sulle tällänen monumentti. Ei tiedetä miten saat järkättyy sen pois kadulta synttäreiden jälkeen.

Hiukan hillitympi versio samalla kadulla.
Frederiksberg have




Haikaroiden pesä.










Perjantaina oli ihana ilma! Töiden jälkeen nopeasti puistoon notkumaan ja sitten leikkimään Thomasin kaveriden kanssa.



Tässä tulisi suositus ihmisille jotka pitävät raskaammasta musiikista. Kødbyeniin on avattu uusi metallibaari nimeltään Sincity. Yläkerrassa soi "normaali" musiikki ja alhaalla black metalli. Hinnat varsin kohtuullisia. Sisään 60 kr (8€) jolla saa bonukseksi baarista yhden oluen lippuaan näyttämällä. Muita hintoja esim. fisu 30 kr (4€) ja olut 25 kr (3,4€)










Sunnuntai kuvina:



Copenhagen marathon 2012.





Tuttipuu Frederiksberg have



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti