maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonloppu sängynpohjalla

Viikko meni sinnitellessä flunssan kourissa ja töitä ja tanskaa opiskellessa. Viikonloppuna onkin sitte saanu huilailla. Eikä paljon muuta ois pystynyt tekemäänkään. Lauantaina tehtiin kotona luomuburgereita hirvenlihasta. Oli kuulemma hyvää, musta olis vaatinu vähän mausteita (flunssa vienyt makuaistin). Leivoin sämpylät itse, tomaattikastike tehtiin tuoreista tomaateista, valkosipulista, etikasta, omenasta ja hunajasta, valkoisena kastikkeena majoneesin, maitorahkan ja pestotomaattiphiladelphian sekoitus, fetaa, kasviksia ja se hirvenjauhelihapihvi. Nam nam. Kyllä kannattaa nähdä tuo kaikki vaiva.


Sunnuntaina oli tarkoitus käydä katsomassa uusi Bond ja testaamassa Tanskan suurin elokuvateatteri. No joku toinen kerta sitten. Koitan tropata itteni terveeksi torstaihin mennessä. Lennot on varattu jo ajat sitten ensviikonlopuksi Helsinkiin pikkujouluja viettämään. Lentopaineet tällä päällä on kyllä mahdottomuus!

Bussit varustettuna viiksillä koko marraskuun ajan.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Harkitsen muuttoa Kööpenhaminaan ja löysin blogisi juuri. Osaisitko antaa vinkkejä mistä sivustoilta tms. minun kannattaisi katsoa vuokra-asuntoja? Suunnittelut ovat vasta fiilistelyvaiheessa mutta asunto on myös aika ratkaiseva osa niitä :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Asiahan on niin että Köpiksessä on aika vaikeet vuokrakämppämarkkinat tällähetkellä. Kämppä löytyy ihan varmasti jos on rahaa, muuten saattaa joutua kattelemaan vähän pidempään. Itse kun muutin tänne, aikaa kämpän hakuun oli viikonloppu. Sain kuitenkin lopulta kämpän todella nopeasti Scandiahousingilta (http://www.scandiahousing.com/da/artikler/lejebolig/). Scandiahousing välittää kämppiä lähinnä tänne töihin tuleville joiden asunnon maksaa työnantaja - hinnat siis sen mukaiset. Yksityisiltä markkinoilta kämppiä kannattaa katella seuraavista osotteista: http://www.boligportal.dk ja http://boligbasen.dk/lejebolig. Tanskansuomalaisille tarkotettu postituslista toimii myös kohtuullisesti: http://groups.yahoo.com/group/tanska-lista/. Muista, että jos muuten kuin listan kautta etsit kämppää yahoosta, se on täynnä huijareita. Äläkä koskaan maksa mitään western unionin kautta! Facebookissa toimii ryhmä nimeltä Suomitytöt Köpiksessä https://www.facebook.com/groups/5217298887/?ref=ts&fref=ts johon voi myös jättää kämpänhakuilmotusta. Ota vaan yhteyttä jos tulee jotain mieleen. Sen takiahan tän blogin tänne joskus pystytin. Ei muuta kuin fiilistelemään ;)

    VastaaPoista