keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ravintola Pluto


Sanoin jokunen aika sitten (viimevuonna) Thomasille, että olin kuullut ravintola Pluton olevan visiitin arvoinen ravitsemusliike ja että voitaisko käydä siellä joku viikonloppu syömässä. Thomas otti vinkistä vaarin ja vei mut sinne yllärinä synttäri-iltana ennen kuin itse joutui lähtemään töihin.

Yleensä kohotamme maljan yhteisen ajan kunniaksi kuohuvalla, mutta koska listalta löytyi niin monta herkulliselta kuulostavaa cocktailia, valitsimmekin poikkeuksellisesti juomasekoitukset skumpan tilalle. Voin näin heti alkuun hehkuttaa että wau! Cocktailit tää ravintola osaa! Ja silloin kun cocktailien teko onnistuu näin loistavasti saa paikka suoriltaan suosituksen hyvänä illanistujais lokaationa tyttöjen kanssa. Taustamusiikki oli menevää, valaistus hämyisää ja ruoka todella hyvää.


Lista eri ruokalajeista oli lähes loputon. En todellakaan jaksanut raskaan päivän jälkeen alkaa perehtyä eri vaihtoehtoihin joten päädyimme 12 ruokalajin maistelu menu:hun jonka valitsi keittiön kokki omavaltaisesti siihen hetkeen sopivaksi.





Kevätsipulinvarsia ja wasabimajoneesia.
Maistelumenu oli hyvä idea. Eteemme tuli tosi erilaisia annoksia ja kaikenlaisia makuja. Ruuan määrää ei vain osaa koskaan oikein suhteuttaa, joten viimeiset annokset ei enää oikein uponnut - mikä oli sääli, koska ne oli niin hyviä. Flæskestegsburgerin eli perinteisen tanskalaisen läskilihaburgerinin jätin suosiolla kokonaan välistä ja onneksi niin, koska sen jälkeen oli luvassa vielä aivan uskomattoman mureaa sisäfilettä ja nam nam jälkkäriä.

Niin hyvää kalaa etten ikänä ole saanut yhtä hyvää.


Kaiken kaikkiaan ruokaa oli riittävästi vaikka 200 kiloiselle miehelle.
Hinta/laatu-suhde onkin siinä mielessä ihan kohdallaan: laatu oli nimittäin todella huippua, cocktailin mielettömiä ja ruokaa paljon. Tunnelmasta antaisin täydet pisteet ja palvelu oli todella ystävällistä. Eipä olleet huhupuheet paikasta siis mitään roskapuhetta ja niinpä haluankin laittaa hyvän kiertämään ja suositella paikkaa kaikille hyvästä pitäville :)

Miniburgerit eivät tuntuneet enää mineiltä tässä kohtaa menua.

Thomas tuli innoissaan miesten vessasta ja kertoi näkemästään.
Joten olihan minun pakko käydä katsastamassa mitä naisille oli sitten tarjoiltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti