tiistai 26. heinäkuuta 2016

Senkin marjajemmarit! Nyt niitä marjoja tänne Tanskaan!

Mustikka
MetsäMustikkaa ei saa ollenkaan Tanskassa. Ei tuoreena tai pakastettuna. Tarjolla on pelkkiä puolalaisia pensasmustikoita. Malmöstä voi sitten käydä hakemassa metsämustikkaa jos alkaa piina käydä liian ylitsepääsemättömäksi.


 Mansikka
Tanskassa saa kesäisin hyvää mansikkaa ja niitä voi käydä itse poimimassakin jos siltä tuntuu. Talvisin pakasteesta saa kuitenkin ainostaan ulkomaista mansikkaa. MIKSI?







Punaherukkaa ja muita erikoismarjoja saa kesäisin minikokoisissa rasioissa. Talvisin on kuluttajille vain ulkomaista tarjolla.


Suomessa 90% metsän marjoista jää poimimatta ja päätyy joko eläinten ruuaksi tai takaisin mullaksi mädätysprosessin jälkeen. Mä en ymmärrä eikö ole muka business rakoa alkaa viedä Suomen puhtaita marjoja ulkomaille. Vaikka vaan pohjoismaihin joilla itsellä marjaa ei metsistä löydy. Ei muuta ku pussitusprosessi yhteen nurkkaan ja pakastusprosessi toiseen ja voilá! Siinä on vielä jollekin Suomalaiselle hyvä rako pistää kansainvälinen pakastetuotteita kuljettava yritys pystyyn. Nykyinen smoothieyhteiskunta varmasti arvostaisi smoothievalmiita marjoja ja jogurtin päälle ripoteltavia jäisiä superfood marjoja. Ne ulkomaiset pakastemarjat kun vähän niinku menettävät merkityksen siinä kun niitä aletaan keittää ja niistä syntyy vitamiinitonta hilloa. Puhtaus, vitamiinirikkaus ja helppous - mitä muuta tarvitaan edellämainitun tuotteen markkinointiin? Tässä on pakko olla joku kannattamattomuuskysymys takana (mitä minä en näe) ettei kukaan ole tähän vielä tarttunut. Miettikää superfoodien hintoja. Noista pussukoista vois pyytää ihan ookoo hintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti