torstai 20. lokakuuta 2016

Päätös Sardiniakerronalle - Cagliari

Luulin ensimmäisiä matkoja tehdessäni olevani rantalomailija. Monien reissujen jälkeen olen ymmärtänyt että turhaa sitä on rannoille itseään pistää jos niistä aina koittaa etsiä mahdollisimman paljon aktiviteettejä. Kreikan saarihyppely kului kaikki saaret perin pohjin koluten, samoin Thaimaa meni retkikaverini mielestä liiallisuuksiin erikoisuuksia metsästäessä. Barcelona oli ihan täydellinen kaupunki - täynnä nähtävää ja lisäksi mahdollisuus hiekkarannalla istuskeluun. Italiassa olen huomannut nauttivani eniten kohteista joissa on mahdollisimman paljon kulttuuria, nähtävää ja tekemistä. Tältä reissulta Cagliari oli reissun kohokohta. Cagliari on todella eläväinen kaupunki ja nähtävää ja koettavaa on paljon.

Asuttiin Cagliarissa Castellon alueella. Kaikki oli lähellä eikä autoa tarvittu paitsi biitsivierailuille. Ihan meidän vieressä oli ihana näköalaravintola/kahvila/baari jossa oli pakko viettää muutamakin hetki nautiskellen näköalasta ja viimeisistä Sardinian tuulahduksista. Stradivarius, Intimissimi ja Tezenis tuli koluttua perinteisesti läpi ja matkalaukut tungettua äärimmilleen ihania eteläntuulahduksia. Kaikenkaikkiaan aika ihana loma <3

Sardinian tuulahduksia
Parasta lounasaikaan on pasta näköalalla ja proseccolla. Viereisissä pöydissä italialaisia business lounastajia ja meillä mihinkään kiire.
Auringonlaskuja vuorten taakse...
Hitaita illallisia naapuruston perheyritys-ravintoloissa.
Päämäärätöntä kuljeskelua pienillä kujilla.
Ja kauniiden asioiden bongailua.
Yksityiskohtien tutkiskelua.
Torihallien paljoudesta lounas-raaka-aineiden shoppailua.
Civicozero La Prosciutteria saa ehdottoman suosituksen. Viinibaari josta pientä naposteltavaa lounaan tai vaikka illallisen verran.
Ja lisää auringonlaskuja proseccolla.







Kun baari on liian pieni voi ottaa paikan viereisiltä rapuilta ja tehdä tilauksen sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti