tiistai 29. joulukuuta 2015

Ihastuttava Viinibaari - VINHANEN

Kuva Vinhanen facebook-sivuilta
Vinhanen eli Viinikukko tuo maahan omistajan itse valitsemia viinejä suoraan viinintuottajamaiden valmistajilta ja yhteistyöviinitiloilta. Viinibaarin kalustoon kuuluu 5 x 900 litran tynnyriä joista viini annostellaan joko laseihin, Viinihanen omiin pantti-lasipulloihin tai 5 litran kanistereihin kotiin vietäväksi tai paikanpäällä nautittavaksi. Viinibaarin valikoimiin kuuluu myös juustoja ja chorizo tyyppisiä makkaroita, pähkinöitä ja oliiveita. Jollei latteat viinit maistu niin tarjolla on myös tottakai viintä kuplilla.


Paikka on hyvin hygge ja hiukan myös spesiaali omanlaisen konseptinsa vuoksi. Sijainti on juuri sopivasti Blågårdsgadenilta yksi kuja alas mikä passaa hyvin koska kyseisellä kadulla on muutenkin kaikkia ihania kahviloita, vintage putiikkeja, hippiravintoloita ja pubeja. Ihaninta konseptissa on, että tätä ei ikinä tapahtuisi Suomessa. Otat mukaan panttipullon, kipaset Vinhanessa täyttämässä pullon ja nautit illalla vieraiden kanssa kotosalla. Ihan kuin jossain Italian maaseudulla!

Viimeksi vieraiden kanssa käytiin lasillisilla täällä ja koska meitä oli neljä otettiin tottakai kokonainen pullollinen lempparia. Tarkoitus oli jatkaa lasillisten jälkeen kotiin, joten ylimääräinen viini joka ei mahtunut lasillisiin suljettiin pulloon ja pullo käsilaukkuun. Nyt Vinhanen-pullo koristaa ikkunalautaa bambu koristeenaan ja muistuttaa ihanista suomen vieraista jotka kävi Köpiksessä yhtenä alkusyksyisenä lokakuun viikonloppuna.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti