torstai 14. huhtikuuta 2016

Kello viiden teehetki taas Köpiksessä

Käytiin jokunen aika sitten ystävien kanssa teellä ja gourmet kakuilla Avenue High Tea "tapahtumassa". Siitä innostuneena ostin Sweet Dealista kupongin keskustassa sijaitsevaan konditorio-kahvilaan, joka tarjosi vähän samantyyppistä teetarjoilua. Olipas hyvä että ostin tarjouksen koska keskustasta löytyi sen mukana tosi kiva kahvila jonne meinaan viedä ensikerralla kakkuja rakastavat ystäväni. Konditori Antoinette sijaitsee sisäpihalla, jonne en ole ennen eksynytkään ja ehkä siksi juuri heillä olikin tuo diili netissä. Kahvilan ohi ei vahingossa kulje, koska kyse on sisäpihasta ja pienestä kujasta, joka johtaa sinne Strøgetiltä. Kahvila on kyllä mitä idyllisin, sillä on pieni terassi ulkona ja voinkin kuvitella miten kiva siellä on istuskella kesällä kun on lämpimämpää - poissa kiireiseltä Støgetiltä hengähdystauolla kakkupalan kera.


Nyt vietimme keväisen teehetken ikkunapöydässä ja maistelimme erilaisia leivonnaisia. Olisin odottanut tarjolla olevan myös vitriinin mielettömän hyvännäköisä kakkuja, mutta eipä ollut. Joten Antoinetteen pitää lähteä uudemman kerran kakkujen maistelukeikalle. Ulkona olevassa ständissä mainostettiin myös kahvilan kakkubuffettia joka on seuraavan kerran 24. päivä. 


Luksus leivospäivät (kakkubuffet) toimii kolmella kattauksella. Jokaiselle kattaukselle on varattu kaksi tuntia kakkujen maistelua. Kakkuja on tarjolla 30 erilaista ja niitä saa tietenkin maistella niin paljon kuin jaksaa. Tarjolla on myös viime vuonna vuoden kakku tittelin voittanut kakku. Hinta on 225 kr ja alle 10-vuotiaat pääsee juniorialennuksella. Varaus tapahtuu joko soittamalla konditorioon: +45 3336 1755 tai laittamalla sähköpostia bordbestilling@konditori-antoinette.dk. Kaikki tarjoilijat puhuvat loistavaa englantia ja palvelu on huippuluokkaa. En voi suositella (vielä) kakkubuffettia koska en ole sitä itse kokeillut, mutta uskaltaisin ottaa riskin ja pistää pöydän varaukseen jos vaan tolle päivälle ei vielä ole toimintaa kalenterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti