tiistai 26. huhtikuuta 2016

Perjantain afterworkit - Zefside

Zefside on baari josta vielä vuosi sitten sain kylmiä väreitä. Tapaus kuvastaa hyvin miten asiakaspalvelumokat vaikuttaa eräisiin niin ettei käytä kyseistä palvelua enää koskaan yhden huonon kokemuksen jälkeen. Lisäksi paikkaa muistaa myös olla suosittelematta koskaan missään. 


Näin kävi kerran pikkujoulujen jatkoilla. Zefside on auki kello viiteen (muistaakseni myös pidempään jos asiakkaita riittää) ja koska se on alueen ainoita myöhään auki olevia baareja, paikka tuppaa olla aika täynnä ilman pikkujoulujakin. Tuolloin tilasin juomat koko meidän jatkoporukalle ja pari vettä siihen päälle. Cocktailit tarjoiltuaan baarimikko alkoi keskittyä seuraavaan asiakkaan tilaukseen unohtaen minun vedet. Pyysin josko hän voisi antaa tilaamani vedet mutta vastaukseksi sain kehoituksen jonottaa uudelleen vuoroani. Oli siis kyse johtovedestä tavallisessa lasissa. Aikani kiukuteltuani ymmärsin, että niitä vesiä ei todellakaan ole tulossa. Baarimikko kielsi kollegojaan palvelemasta minua koska kärttyilin. Sen jälkeen en ole käynyt tuossa paskassa baarissa enää koskaan. 

...

Kunnes kaveri pyysi meidän afterwork porukkaa liittymään heidän porukkaansa Zefsidessa jossa oli happy hour neljästä kymmenee. En ollut mitenkään innoissani ehdotuksesta ja sanoinkin reiluna naisena "katellaan mihin päädytään", terassilla oli kuitenkin vielä niin kylmä ja koska olimme suht lähellä ja koska cocktail happy hour, päätimme sitten kuitenkin laskeutua Zefsiden hämyiseen kellaribaariin keskellä kirkasta päivää. Ja niinhän siinä kävi että löysin itseni samasta pöydästä seuraavanakin perjantaina.



Palvelu oli erittäin ystävällistä, asiakkaat iloisia ja sosiaalisia ja cocktailit ihan mielettömän hyviä + 2 yhden hinnalla!! Voi olla että kesällä tulee vietettyä afterworkit useammin ulkosalla, mutta sateen yllättäessä ja syksymmällä Zefside on kyllä ehdoton Perjantai-baari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti