perjantai 13. toukokuuta 2016

Bloomon - kukat kotiinkuljetuksella

Olen niin mainosten uhri. Facebookissa naaman eteen ilmestyi ilmoitus että Köpiksessä on nyt mahdollista saada upea kukkakimppu kotiin toimitettuna oman valinnan mukaan kerran tai kahdesti kuussa. Meitsi on siis ehkä tän kaupungin huonoin kasvien elossa pitäjä ja niinpä tuoreet leikkokukat onkin osottautunut pitkällä juoksulla edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin purkkirehut. Tosin leikkokukissakin on vaarana se, että ostaa huonolaatuisia jolloin tulppaanit ovat kuolleita jo ennen kuin ovat ehtineet edes avautua. 

Facebookin ilmoituksessa ei ollut mitään sitoutumisehtoja joten ajattelin antaa yritykselle mahdollisuuden. Olishan se piristävää kun ilman mitään eforttia pöydälle ilmestyis aina välillä kaunis kimppu laadukkaita kukkia. 



Pistin ensin tilaukseen keskikokoisen kimpun paljon mittoja tarkistamatta. Vaihdoin tilauksen koon ensimmäisen toimituksen jälkeen kuitenkin pieneen. Olisi hauska nähdä minkä kokoinen se iso kimppu sitten olisi jos tuo keskikokoinen oli jo aika viuhka :) Pieni kimppu maksaa 31€ ja keskikokoinen 37€

Tuoreita kukkia kotiovelle
Viisi päivää toimituksesta.
10 päivää toimituksesta
Kukka toimituksesta kaksi viikkoa ja vielä on kukkia maljakossa.
Kukat on ensinnäkin laadukkaita ja ne säilyy pitkään, mutta lisäarvoa kimpulle tuo se että joukossa on kukkia jotka eivät ole vielä toimitushetkellä puhjenneet kukkaan. On tosi iloista huomata aina parinpäivän välein jotain uutta ilmestyvän maljakkoon. Ajattelin ensin että kokeilen vain palvelua, mutta nyt kyllä en halua enää kukista luopua juurikin edellisen perusteella. 

Keskikokoinen puska

Hyvä ekstrapalvelu näillä on se että jos on vaikka matkoilla tilauksen voi toki laittaa jäähylle ilman erillisiä maksuja, mutta kuukauden puketin voi myös siirtää vaikka kaverille lomareissun aikana. Ekstra puketteja voi tilata tottakai myös jos haluaa käyttää palvelua interfloran tyyppisesti ja lähettää synttärisankarille kukkia ja samalla vastaanottaa myös itse kuukauden kukat.


Kukat on kotoisin Hollannista ja ne toimitetaan koteihin pyöräkuljetuksella. Tämänhetkisille asiakkaille on nyt jaettu koodi jota voi jakaa sitten eteenpäin ystäville. Ystävä saa tilauksen kaupanpäällisiksi maljakon ja koodin jakaja saa bloom-pisteitä, joita keräämällä voi tilata välttämättömiä kukkatilbehöörejä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti