torstai 24. maaliskuuta 2011

Fitnessdk.dk







Tiistaina tuli tarkastettua uusiksi Strøgetin The Irish Rover. Kaverilla oli työmatka Kööpenhaminaan ja illastettiin 17-23 edellä mainitussa ravitsemusliikkeessä. Maistoin kanaburgeria ja ystäväni bagelia. Annoskoko oli sopiva ja maittavaa oli kaikinpuolin. Ehkä hieman häiritsi tupakointitila, jota ei oltu eristetty mitenkään ja savua oli myös baarin puolella. Koko ilta tuli maksamaan 440kr eli 58€/hlö. Sanoisin että saman hintaista on kuin Suomessakin!


17 astetta, 16:36, pyöräiliä numero 7082 tänään



Aamulla reippaana töihin. Töiden jälkeen after work -kahville työkavereiden kanssa työpaikan lähellä sijaitsevaan Café under Elmeneen. Join vadelma-appelsini smoothien (45kr). Hassua oli, että kun maksoin kortilla, maksupääte kysyi haluanko maksaa euroina. No minäpä maksoin 6,21 € J Kahvilta singahdin Strøgetille Café Stellaan, jossa kokoontuivat Kööpenhaminassa asuvat suomalaisnaiset. Oli kiva kuulla vinkkejä täällä asumiseen ihmisiltä jotka ovat jo jonkin aikaa asuneet täällä. Jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Nautiskelin sesarsalaatin (79 kr) ja jälkiruoka nautittiin läheisen hostellin “aulabaarissa”.  Paikka ei ollut ennaltasuunniteltu vaan huomasimme jossain kohtaa että paikka alkoi olla täynnä teini-ikäisiä ihmisiä. Hinta taso tosin oli hyvin edullinen.

Sain hankittua myös jäsenyyden Fitnessdk:lle. Vaikka Kööpenhaminan sanotaan olevan kallis kaupunki niin urheilu täällä ei ole kallista! Fitnessdk:n kuukausimaksu on tupla verrattuna Fitness Worldiin. Itse sain opiskelija alennuksen (opiskelijakortti tai alle 26-vuotias) ja liittyminen sattui olemaan tällä hetkellä ilmaista. Maksan jäsenyydestä siis 290 kruunua kuussa (40€). Fitness Worldin jäsenyys olisi ollut 200 kr/kk. Halusin kuitenkin liittyä Fitnessdk:n jäseneksi Les mills –lisenssin takia. Olen käynyt Suomessa bodypumpissa, -stepissä, -attacissa ja –combatissa. Koska ohjelma on sama ympäri maailmaa on helpompaa nyt pysyä mukana vaikka ohjaus tapahtuukin tanskaksi. 


Aloitin BodyPumpilla ja olipas aika kova näin tauon jälkeen. Ryhmässä oli muitakin ulkomaalaisia niin tanskan lisäksi ohjeita tuli satunnaisesti myös englanniksi. Paikka jossa tänään kävin on 2 km päässä kodistani. On noi yksisuuntaset vaan niin ovelia. Kartan kanssa osasin suurin piirtein perille mutkien kautta ja takasinki osasin...vielä pidempien mutkien kautta. Taas löytyi niin uskomattoman kivoja ravintoloita, terasseja ja sisäpihoja. Sitä en tiedä miten löydän enää toista kertaa noille kujille:) Ehkä pitää suunnitela huomiseksi reitti hiukan tarkemmin ja ottaa nuo yksisuuntaiset huomioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti