keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Mulla on kaikki mitä mä tarvitsen!

Kipaisin Nordeassa töiden jälkeen ja sain vihdoin tarvitsemani pankkitilin! Pankkitäti lupasi minulle myös Visa-Electronin, wuhuuu!! Visaa ei ole ilmeisesti mahdollista saada mistään Tanskalaisesta pankista ennen kuin sinut katsotaan "vakituiseksi asukkaaksi". Danske Bankissa Visaa on mahdollista hakea puolen vuoden asiakkuuden jälkeen. Master Cardia on edellä mainitussa mahdollista hakea samantien, mutta Nordea ei tarjonnut kyseistä vaihtoehtoa. Kaipa sitä Electronilla pärjää kun on joskus aiemminkin pärjännyt. Ja hätätapauksiahan varten (kuten nettiostoksia) on olemassa tuo suomalainen Visa. Ei kait se nyt niin kallista ole maksaa Visalaskuja ulkomaalaiselta tililtä? Töiden jälkeen oli vuorossa viimeisten välttämättömien tavaroiden hankinta, kuten pyykkikorin ja leivänpaahtimen. -Nyt voi asua täysillä!!

Loppuviikon saa keskittyä rauhassa ilmeisest sisällä oleskeluun - siellä satoi ulkona räntää!!!

Salakuva työpaikkaruokalan kylmästä buffetpöydästä:)

2 kommenttia:

  1. Moi! Eksyin tänne ja sain paljon uutta informaatiota :D Hei ihan mahtava juttu että sä oot päätyny Tanskaan töihin, Köpis on tosi upee kaupunki!! :) Millasessa firmassa oot? Ihanaa kevättä sinne ja toivottavasti elämä on helpompaa noiden alun vastoinkäymisten jälkeen! Pidä sellistien lippu korkeella! :D

    VastaaPoista
  2. Noooh...varsinaisia sellistien hommia en päässy tänne tekemään, mutta tämä ei varmaankaan tullut yllätyksenä:) Kaupunki n joo ihana...ihan in löööv ja luulen et rakkaus vaan vahvistuu mitä lähemmäs kesää päästään. Ihanaa kevättä myös sinne!!!

    VastaaPoista