maanantai 28. maaliskuuta 2011

Piimää myslillä?

Ruoka-asiaa:
Olen löytäny parhainta pastaa mitä ikinä oon syöny. Kun sitä keittää niin se tuoksuu ihan tuorepastalta johon on lisätty voita...ja voin kertoa et se myös maistuu sille. Luultavasti myös terveellistä:-/ 

Tanska on ristiriitanen maa syöminkien osalta: jokapuolella ihmisille on tarjolla hedelmiä ja vihanneksia. Kaupoissa on valtavat valkoimat edellisiä. Samoin katujen varsilla on putiikkien ulkopuolella valtavat valikoimat kaikenlaisia hedelmiä. Purkkiananasta en ole syönyt vielä missään. Jopa pankeissa on hedelmäkoreja siellä täällä. Ihmiset oikeasti ostavat kuntokeskuksen respasta hedelmiä ennen ja jälkeen treenin. Ja niin kuin jo olen aiemmin maininnut myös meillä töissä hedelmätarjoilu on aika näkyvää. 

Sitten se toinen puoli. Ihmiset juovat treenatessaan red bullia??!! Ja jälkiruuaksi hedelmien kanssa on aivan valtavasti erilaisia juustoja. Sini- ja valkohomeiden lisäksi jotain miljoona vuotta vanhoja erikoisjuustoja, erilaisia kermajuustoja...no en minä noista tiedä, mutta paljon niitä on. 

Leipä on joko mustaa jossa on pelkkiä siemeniä tai sitten ihan valkoista. Ja ne leivonnaiset!!! Ei sellasia olekaan!!! Melkosta tasapainottelua siis...välillä överiterveellisesti kasviksia, täysjyväriisiä ja mustaa jyväleipää. Jälkkäriksi viinereitä ja juustoja. 

Sit ruokaan liittyvä hassumpi kommellus. Täällä on maitohyllyssä miljoonaa erilaista maitoa ja värit menee erilaisesti ku Suomessa. Ekalla kerralla ostin vaaleen sinisen tölkin vanhasta tottumuksesta. Tsädää, sehän olikin toisiks rasvasinta mitä tarjolla oli. Eli nykyään ostan harmaata maitoa:) Värien lisäks on kahta eri lehmälaatua....jos olen oikein ymmärtäny. Ja aikalailla joka paikassa luomua on enemmän ku tavallista. Viikonloppuna oli tarkotuksena ostaa maustamatonta jogurttia. Kotiin päästyä huomasin ostaneeni ehkä kuitenkin piimää jogurtin sijasta. Tänään aamulla testasin sisällön myslillä. Ja oi kyllä...piimää oli. Mutta ei se nyt kovin pahaa ollut. Ja sainpahan siinä samalla noita Acidoja??



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti