sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lauantai aurikoisessa Kööpenhaminassa

Lauantai lähti liikkeelle puuron voimin ja jatkui klo 10.10 BodyCombatilla. Tunnin vetäjä oli positiivinen yllätys. Tunti oli täysin tanskaksi ja ainut sana jonka ymmärsin oli "roundhouse kick" :) Tunti sujui silti aivan loistavasti ja pysyin mukana aika hyvin. Tosin ohjelma oli miksattu vanhoista ohjelmista, joten olin treenannut kaikkia biisejä jo joskus aiemmin. Oli kyllä koottu kaikki rankat biisit yhteen. Jatkoin tunnin jälkeen kaupungille pikaisille shoppailuille. Kaupunki oli ihan täynnä porukkaa. Fillarin talutus meinas olla ihan hankalaa tungoksessa. Ihan ku jotkut markkinat ois ollu...mut se tai olla vaan toi ihana ilma mikä veti porukkaa ulos ja terasseille.
Amagertorv

Nyhavn
Pienten päiväunien jälkeen oli kylvyn paikka. Rentouttavan kylvyn jälkeen juttelin skypessä ystävieni kanssa. Kaverit olivat Suomessa maistelemassa tapaksia ja viinejä, ja päätinkin maistaa pari lasillista espanjalaista heidän seurakseen. Kymmenen maissa lähdin Nørrebrohon kahden suomalaisen tytön kanssa testaamaan heidän tuntemaansa drinkkibaaria (Brass Monkey). Drinkit olivat 80-120 kruunua /kpl ja niihin oli oikeasti panostettu. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, laseina toimivat erilaiset savisiset astiat ja itse join drinkkiä kaiverretusta tuoreesta ananaksesta. Mikä jäi muuten tekemättä aikoinaan Thaimaassa. Drinkkibaari oli havaiji-tyylinen ja iso musta ovimies tarjosi ovella lein jokaiselle sisääntulijalle. Baarimikoilla oli havaiji-paidat päällä ja kaikki puhuivat englantia oletuskielenä. Istuimmekin koko tuon illan kolmen brittimiehen pöydässä. Illan päättävä "disko" oli aika ala-arvoinen suoritus ja asiakkaat olivat melko nuoria. 3 kaljaa oli kuitenkin yhteensä vain 120 kruunua, joten ei mennyt sekään kokemus sitten ihan hukkaan:)
Drinkkejä Brass Monkeyssa

Disko
Sunnuntai aamu venyi iltapäivälle. Lauantaiset drinkit taisivat olla aika vahvoja. Seitsemältä menin työkaverini järjestämään Saunagus -"tapahtumaan". Idea on lähtenyt joskus aikoinaan hänen syntymäpäivistään, jotka hän järjesti vastaavasti saunassa. Nyt sama porukka harrastaa aromasaunailua n. kerran kuussa. Sauna sijaitsi Frederiksbergin julkisessa uimahallissa. Uimahalli oli muuten kiinni ja iso sauna oli varattuna vain meille. Thaimaalaisperäinen nainen piti meille rentouttavan saunatuokion erilaisilla tuoksuvilla öljyillä ja löyhyttelemällä ilmaa pyyhkeillä. Sauna tosiaan oli ihan kunnon sauna ja lämpötila oli yhtä kuuma kuin suomen saunoissa. Tulipas hyvä olo!! Kotiin päästyä täytin itseni hedelmillä ja taas voi terveellinen uusi viikko alkaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti