torstai 6. helmikuuta 2014

Day Spa Shoppailun Jälkeen

Kööpenhaminan muotiviikot antavat kaksi kertaa vuodessa painavan syyn äidilleni tulla luokseni vierailulle. Halusin järjestää jotain rentouttavaa kovan työnteon ja loskassa shoppailun väliin, mutta tehtävä ei missään nimessä ollut helppo. Olin jo valmis varaamaan vaikka vaan tunnin hieronnan meille, mutta sitten silmiini osui Samadhi spa, jossa hinnat olivat siedettäviä ja paikka kuvien mukaan tasokas. Thai-hieronta liikkeet ovat myös mieleeni, mutta mieluummin Thaimaassa. Kööpenhaminassa en halua kävellä rappuasia alas epäsiistiin kellariin, missä henkilökunta ei puhu englantia.  

Perjantai meni aamusta iltamyöhään kolmessa eri muotiviikkojen hallissa ja lauantaina oli hoidettava "viihde"-shoppailut liikkeiden ollessa auki 10-15.30. Olin varannut Span kello viideksi, mikä aikatauluttui juuri sopivasti myöhäisen lounaan ja kahvin päälle. Ulkona alkoi juuri sataa vettä jo maassa lojuvan loskan päälle, joten ajoitus ei olisi voinut olla parempi.

Sisällä meitä oli vastassa mielyttävän rauhallinen henkilökunta, joka ohjasi meidät riisumaan päällisvaatteemme, pukemaan aamutossut jalkaan ja siirtymään teekupin kanssa odottelemaan pukuhuoneen vapautumista. 

Kuvassa näkyvät kaksi huonetta toimivat odottelutilana, ruokailutilana ja spakokemuksen jälkeiseen rauhottumiseen tarkoitettuna tilana (takana vasemmalla). Spassa voi siis järjestää iltoja tarpeen vaatiessa isommallekin porukalle.
Tila oli uskomattoman harmoninen, tv:stä avautui näkymä vedenalaiseen maailmaan kilpikonnien seurassa ja taustalla soi rauhallinen musiikki ja veden lorina. Yhdessä pöydässä pariskunta söi illallista kylpytakit päällä ja toisessa huoneessa nautittiin suklaaseen kastettuja hedelmiä seiniä kiertävillä sohvilla. Juuri kun teekuppimme olivat tyhjänä, pääsimme pukuhuoneeseen, jossa vaihdoimme kylpytakit päälle ja säilöimme kaiken omaisuutemme lukkojen taakse.  Siirryimme huoneeseen, jossa molemmille oli varattuna oma hierontapöytä. Kokovartalohieronta detoksi vaikutuksella kesti 45 minuuttia, minkä jälkeen meidät johdatettiin "saunaosastolle". Huoneessa oli parisänky, poreallas/suihku ja infrapunasauna. Hikoilimme ympäristömyrkyt kehostamme infrapunasaunan lämmössä kurkkuinkivääri shottien tehostamana ja kuorimme ihomme suola- ja sokerikuorinnoilla. Tämän jälkeen oli aivan ihanan raukea olo. 

Kulman takana oli odottamassa shotti ja vesitarjoilu, sekä puolentunnin detox-sauna.
Infrapunasaunassa on mielyttävät 38-45 astetta lämpöä, ulkopuolella solisee vesi ja kynttilät luovan rauhallisen ilmapiirin.
Kun tunsimme olevamme valmiita, siirryimme herättelemään itseämme raikkaan smoothien ja veden kera sohville. Edes sade ja maassa edelleen lojuva loska ei saanut hyvää oloamme järkkymään kotimatkalla. Kroppa ja mieli oli täydessä balanssissa.


Voin lämpimästi suositella kokemaamme. Lauantai-illalla asiakkaina näytti olevan vain pariskuntia, mutta minusta kokemus oli täydellinen oman äidin kanssa rankan shoppailun ja sohjossa rämpimisen päätteeksi. Samadhi tarjoaa erilaisia paketteja niin rakastavaisille, raskaana oleville naisille, perheille kuin kaveriporukoillekin. Hauska tarjous näytti olevan äiti-tytär hygge koulun jälkeen klo 10-17. Sivut on vain tanskaksi, mutta henkilökunta puhuu hyvin englantia. Paikanpäälle kannattaa soittaa, kysellä palveluista ja varata aika. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti