maanantai 10. helmikuuta 2014

Pari Kahvilaa

Viime viikon maanantaina vietimme illan uuden asunnon keittiö-meettingissä. Päästään muuttamaan uusiin isompiin tiloihin jo ensivuonna, joten tupareiden järjestelyä ei olla vielä aloitettu. Jotain konkretiaa asiaan kuitenkin toi ilta, jossa kerrottiin projektin etenemisestä saatavilla olevien keittiövaihtoehtojen ympäröimänä. Varsinainen päätös keittiöstä on tehtävä maaliskuun lopussa, jolloin meille on varattu 3 tunnin henkilökohtainen palaveri valintoihin liittyen. 


Ainakin joka toinen on kysynyt, miksi olette lähteneet moiseen projektiin mukaan jossa pääsette muuttamaan vasta yli vuoden odottelun jälkeen ostamaanne asuntoon. Selitys on aika yksinkertainen. Tanskassa taloja ei aleta rakentaa ennen kuin asunnoista 80 prosenttia on myyty. Niinpä taloissa, jotka ovat valmistumaisillaan lähitulevaisuudessa, ei paljon asuntoja ole enää myytävänä. Tai tietysti on jos on varaa sijoittaa kaksi kerroksiseen penthouseen, samankokoisella kattoterassilla ja merinäköalalla. Niitä on yleensä jokunen jäljellä :)

Keskiviikkona leivoin tottakai Runebergin torttuja. Kävin ensitöikseni alan liikkeessä, josta löysin luonnollista rommiaromia (?) sekä kokonaisia karvasmanteleita. Lopputuloksen surkeudesta syytän juurikin Punssin puuttumista valikoimista sekä karvasmanteliöljytippojen poissaoloa. Taidan ostaa ensivuoden tuotantoerää silmälläpitäen lähitulevaisuudessa talouteemme silikonivuuan ja ruotsista sitä tortuista torttuja tekevää Punssia. Tekijässä ei voi nimittäin olla vika.






Sunnuntaina kävin brunssilla Suomityttöjen kanssa Sebastopolissa. Muistan käyneeni ravintolassa kerran aiemmin, mutten muista millaista ruokaa tuolloin sain eteeni. Niinpä päättelin sen tuskin olleen kovin ihmeellistä. Oikeassa olin. Tällä kertaa siis arvostelun alla brunssilautanen. Aika mitäänsanomaton kun tiedossa on usean muun brunssilautasen sisältö. Tarjolla oli jogurtti, briejuuston siivu, 3 hedelmäviipaletta, tonnikalamoussea, lämminsavulohta ja lettu. Lautanen näytti puoliksi tyhjältä (ehkä ongelmana olikin juuri lautasen koko. Tiedä häntä.). 170 kruunuun kuului kahvia/teetä ja lasillinen appelsiinimehua. Harmi etten ottanut kuvaa annoksesta. Parempia paikkoja kuitenkin löytyy vaikka palvelu olikin erittäis ystävällistä.


Illemmalla onneksi kävimme pelastamassa päivän kahvi- ja teesalonki Maude's:ssa - tuossa ihan meidän lähellä. Tila on ihan uusi ja ihanan tunnelmallinen. Kakkuja oli hyvä valikoima ja teelajeja miljoona. Tosi ihana. <3



Tämä viikko näyttäisi menevän aika vahvasti syödessä. On nimittäin Copenhagen Dining weekin aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti