perjantai 21. helmikuuta 2014

Ihan keila ystävänpäivä

Käytiin ystävänpäivänä keilaamassa. Ensimmäisenä tietenkin ajattelin DGI byen:iä, mutta Thomas olikin jo varannut meille radan Grøndal multicenteristä. Kyseessä siis kaupungin liikuntakeskus ja aika kiva sellainen. Samassa hallissa voi käydä kokeilemassa esimerkiksi myös golfia. Pohjoiseuroopan suurin sisägolfkenttä (golf simulaattori -keskus) löytyy Grøndal multicenteristä! Muita lajeja on esim. jääkiekko, 2v2 jalkapallo, futsali, sulka-, lento- , jalka- ja koripallo, normi- ja pöytätennis, biljardi, tanssi, fitness, yoga, paini, miekkailu, kamppailulajit, simulaatiopyöräily, minigolf, segwaypolo, jousiammunta, kellunta ja squash. Centteriinhän vois ottaa samantien vuosikortin :)

Kahvila on keilaratojen vieressä, josta saa ruokaa ja juomaa. Ainakin nestetasapainosta on hyvä huolehtia aina urheillessa :)

Keilailun jälkeen vetäydyttiin kotosalle kokkailemaan. Ei huomattu Dining Weekin osuvan juuri ystävänpäivälle, eikä siis huomiotu varauksia tehdessä myöskään ottaa pöytää perjantaille. Ehkä ihan hyvä niin - 3 ravintolaillan lomassa oli ihana viettää ystistä ihan vaan kotosalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti